Продължете към съдържанието

Занимания и акценти

детска градина в София

Екип от специалисти и утвърдена от МОН учебна програма

  За децата се грижи екип от високо квалифицирани специалисти. Работим по утвърдената от МОН учебна програма и по-интензивно там, където възможностите на групата позволяват. Времето… Прочетете повече »Екип от специалисти и утвърдена от МОН учебна програма

  учители в детска градина

  Работа с художествени текстове

   Допълнително се запознаваме с детски художествени текстове от български и чуждестранни автори, с цел обогатяване на знанията и отношенията към заобикалящия ги свят.

   музика детска градина

   Музика

    Имаме допълнителни музикални занимания и танци, които развиват емоционалната култура, виталност и създават положителни чувства и емоции у децата.

    Отношение към ценностите

     Създаваме у тях отношение към ценностите: приятелството доброто семейството културните взаимоотношения хигиенни навици и себеуважение уважение към другите хора, към растенията и животните, към християнтвото… Прочетете повече »Отношение към ценностите

     православна детска градина в София

     Английски език

      Децата изучават и допълнително английски език всекидневно. Преподава се по атрактивен и ненатоварващ детската психика начин.

      в музей с деца

      Култура и изкуство

       В плановете ни са заложени и посещения на музеи, художествени галерии, театрални, оперетни и оперни постановки. За целта градината разполага със собствен микробус.